DeVink Estates en partners organiseren een exclusieve bezichtigingsreis waar deelnemers een unieke kans krijgen het beste van Malta te zien en ter plekke vastgoed kunnen bezoeken.

Omdat deze bezichtigingsreis in groepsverband wordt georganiseerd kunnen wij u een speciaal programma aanbieden waarin onze deskundige partners deelnemen aan een seminar programma. Tijdens de bezichtigingsreis bieden wij ook individuele bezichtigingen en consultatie aan met onze makelaars en belastingadviseurs.

Voor deze bezichtigingsreis bieden wij een speciale pakketprijs aan met directe vluchten, vervoer en overnachtingen in een 4 sterrenhotel aan zee in St Julians. De 4 dagenreis is vanaf € 495* en 6 dagen vanaf € 580*. Wilt u vanaf een andere locatie vliegen of wenst u een ander verblijf dan kunnen wij dat voor u regelen.

CavalieriHotel

Deze reis is geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een tweede huis, plannen hebben om uit Nederland te emigreren en/of mensen die op zoek zijn naar een goede investering. Onze doelstelling met deze reis is om u een compleet beeld te geven over wat Malta als land te bieden heeft (zowel fiscaal als sociaal) en om u inzicht te geven in de Maltese huizenmarkt.

Om dit mogelijk te maken organiseren wij een aangepast seminar programma in samenwerking met de partners van belastingadviesbureau Londen & van Holland (Nederlandstalig) en de Maltese belastingadviseur John Huber (Engelstalig) waarin de onderwerpen emigratie naar Malta, Maltese belastingprogramma’s, Maltees vastgoed en de aankoop-/verkoopprocedures aan bod komen. De belastingadviseurs zijn tijdens de reis ook beschikbaar voor individuele consultatie.

Voor aanmeldingen en / of vragen kunt u contact opnemen:
+356 79471194
info@devinkestates.com

Bekijk het prijzenpakket en programma