Zon, zee, vastgoed en belastingvoordelen

Heeft u interesse in het land Malta of wilt u graag meer weten over dit prachtige eiland?

Op vrijdag 23 september houdt DeVink Estates in samenwerking met Londen & van Holland een speciale informatieavond waarin de volgende onderwerpen aan bod komen:

 

 • Waarom Malta?
  Een introductie over het land Malta met algemene informatie over de geschiedenis, cultuur, klimaat, bereikbaarheid, betaaleenheid, talen, gezondheidszorg etc.
 • Huizenmarkt
  We willen u een overzichtelijk beeld geven over de huizenmarkt op Malta. We zullen aantonen wat voor soort vastgoed u op Malta kunt kopen of huren, hoe de kwaliteit van vastgoed is, wat de richtprijzen zijn, hoe prijzen kunnen variëren voor verschillende locaties, wat de huurrendementen zijn, hoe de huizenmarkt zich heeft ontwikkeld en wat de prognoses zijn voor de toekomst. 
 • Koopproces
  We bespreken hoe een koop tot stand komt en welke extra kosten in rekening worden gebracht. Er wordt uitleg gegeven over de mogelijkheden tot afdingen van de vraagprijs, hoe een voorlopig koopcontract tot stand komt, welke documentatie en / of vergunningen u nodig heeft, wat de belastingen zijn, notariskosten, makelaarskosten en wanneer een definitief koopcontract wordt opgesteld. Om het plaatje compleet te maken zullen we fictieve koopprocessen aantonen waarin ook de totaalkosten worden berekend.
 • Fiscale klimaat
  Malta heeft een zeer gunstig belastingklimaat. In een samenvatting geven we aan wat de belastingvoordelen en -tarieven zijn met de respectieve voorwaarden. Na het seminar is er tijd om één op één dieper op het belastingonderwerp in te gaan.
 • Bezichtigingsreis Malta
  DeVink Estates en partners organiseert een exclusieve bezichtigingsreis waar deelnemers een unieke kans krijgen het beste van Malta te zien en ter plekke vastgoed kunnen bezoeken. Omdat deze bezichtigingsreis in groepsverband wordt georganiseerd kunnen wij u een speciaal programma aanbieden waarin o.a. onze deskundige partners deelnemen aan het seminar programma. 

 

Programma
17:00 Heten we u welkom op het kantoor van Londen & van Holland met een welkomstdrankje

17:15 Begin seminar

18:00 Pauze van 10 min

19:00 Einde seminar

19:00 – Tijd voor individuele raadgeving over vragen met betrekking tot Malta. De belastingadviseurs van Londen & van Holland kunnen u bijstaan met hun expertise op het gebied van belastingtechnische vragen.

Schrijf u hier in voor de informatieavond

(Heeft u vooraf specifieke vragen die u wilt bespreken dan kunt u die aangeven in het aanvraagformulier.)

Wanneer:
Vrijdag 23 september 17:00

Waar:
Londen & van Holland
Pedro de Medinalaan 39
1086 XP Amsterdam
(parkeren is gratis)

map_londen_holland

Klik op de afbeelding om uit te vergroten