STUDENTEN APPARTEMENTEN TE HUUR v.a. €650!!

Voor degenen die op zoek zijn naar een een woning biedt DeVink Estates nu 11 huurappartementen aan in Sliema/Balluta bay op loopafstand van de meest populaire gebieden van Malta. Wegens verbouwing kunnen de appartementen per eind Augustus worden verhuurd maar boekingen kunnen reeds worden gedaan.

Huur prijzen
1 slaapkamer met klein balkonnetje:  € 650 per maand
1 slaapkamer met achtertuin :€ 700  per maand
2 slaapkamers: € 800 per maand

Voor degene die nog niet zo bekend zijn met de huurprijzen voor Sliema zijn dit zeer voordelige huurprijzen en de mogelijkheid om een huurcontract voor minder dan 6 maanden te tekenen kan ook niet overal. De minimale huurperiode voor deze flats is nl. 4 maanden.

Alle appartementen zijn volledig gemeubileerd en hebben een eigen keuken- (volledig uitgerust met alle benodigde keukengerei, porselein, bestek etc en wasmachine), eet- en woonkamer, eigen automatisch geventileerde badkamer met inloopdouche, wc en wasbak. Alle appartementen zijn voorzien van gaskachels, beddenlakens en dekens, kledingkasten, bureau en wifi. Met een prepaid kaart betaal je direct voor het gebruik van water en elektriciteit. Reken hiervoor op € 30 a € 40 per maand en in de wintermaanden (december/januari) € 15  extra voor het gebruik van de gaskachel. Wegens de huidige verbouwing zijn er nog geen foto’s van de keukens en de badkamers zijn nog niet af. De borg is 1 maand huur en de makelaars kosten zijn € 300 incl. BTW.

Bel voor meer informatie +356 7947 1194 of stuur een e-mail naar: info@devinkestates.com

[Best_Wordpress_Gallery id=”17″ gal_title=”Stefanella Apartments”]